Kenderföld35 Nyaraló

Békészentadráson, a közvetlen Holt-Körös partján a modern, 
fiatalos Kenderföld35 Nyaralóba várjuk a vízpartot kedvelőket, horgászni vágyókat! 

A ház 5+2 fő befogadására alkalmas. Két hálószobás, az egyikben egy franciaágy, a másikban egy francia és egy egyszemélyes ágy nyújt kényelmet az alváshoz. A nappaliban további két fő részére van lehetőség megágyazni. Vendégeink számára ágyneműt biztosítunk. A szobák ablakai redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak.
A nappaliban egy hatalmas sarokülő garnitúra található, TV-vel és korlátlan internethasználattal. A légkondícionáló hűtő-fűtő.
A konyhája jól felszerelt: hűtő, gáztűzhely, szag elszívó, mikrosütő, kenyérpirító, elektromos kávéfőző, étkészlet evőeszközökkel, poharak, edények, konyharuha, papírtörlő.
A házban található víz az NEM ivóvíz!
Fürdőszoba: mosdó, tusoló, WC, kéztörlő. Fürdőlepedőt nem tudunk biztosítani. A toalettpapír csak egyszeri bekészítés, pótlásáról kedves vendégeinknek kell gondoskodniuk.
Terasza fedett, nyári konyhával (tűzhely, pult, mosogatótálca), kiülővel ellátott.
A kerti sütéshez-főzéshez bográcsot, grillrácsot és szalonnasütő nyársakat biztosítunk. 1 láda tűzifa, begyújtós, balta rendelkezésre áll.
A részben térkövezett kertben kapott helyet az 1,2 méter mély medence napozóágyakkal, napernyővel, valamint a 4 fős jacuzzi.
A gyermekeknek csúszdás mászókával, hintával kedveskedünk. Vízpartja a gyermekek elől kerítéssel elzárt.
A nyaraló tartozéka és korlátlanul használható a holtág felfedezéséhez egy csónak, amelyről akár horgászni is lehet a stégen kívül.
A vízisportok kedvelőinek 2 db SUP áll rendelkezésére.
A békésszentandrási sörfőzde, duzzasztó, illetve egyéb helyi látványosságok látogatásához vagy csupán aktív időtöltéshez kerékpárokat biztosítunk.
Parkolásra zárt udvarban van lehetőség a gépkocsik számára.

Kapcsolat - információ

Cím:

5561 Békésszentandrás, Kenderföldi üdülősor 35.

Telefon:

‭06 20 218 7700‬

E-mail:

kender35nyaralo@gmail.com